Gyakori kérdések

1. Mitől különbözik ez az ajándék a többi fényképes ajándékoktól?

A kézműves fa alapú ajándékainkat aprólékos munkával készítjük el. A képeket minden esetben a régies megjelenéshez igazítjuk, több képből is összeállítjuk, külön antikoljuk, ha kell a hátteret és a zavaró, nem oda illő részeket kivágjuk. Hogy minél személyesebb és szívhez szólóbb legyen idézettel, saját szöveggel látjuk el, amit a megrendelő választ ki és küld el a képpel, képekkel együtt. Ettől csal sokszor könnyeket a szemekbe.

2. Hogyan rendeljem meg az ajándékomat?

Email-en várjuk a kiválasztott képeit, szövegét. Ebben a levélben írja meg, hogy melyik kódszámú termékünket választotta, milyen alkalomra szeretné az emléktárgyat (ha szükség lenne kiegészítő grafikára pl.: gyűrűk, virágcsokor stb.). Mikorra kell, hogy megkapja a megrendelését.

3. Mennyi idő alatt készül el az ajándékom?

Akár 1-2 nap alatt is elkészülhet sürgős esetben, ha a többi rendelésünk engedi. A grafikai egyeztetések miatt inkább 7-10 nap a kényelmes elkészítési idő.

4. Milyen fényképet válasszak ki az ajándékomhoz?

A kép kiválasztásánál vegyük figyelembe, hogy a személyek, alakok egészek legyenek, ne hiányozzon a megjelenítésre szánt testrészekből. Végső esetekben a kis hiányzó részeket kiegészítjük. A nagy felbontás nem követelmény, mivel az antik hatású képhez nem kellenek a tű éles képek. Ha több személyt kell egy képen megjelenítenünk, ha lehet, akkor ügyeljünk, hogy egy évszaknak megfelelő ruházatban legyenek.

5. Fontos-e az idézet a kiválasztott képhez?

Az idézet nagyon fontos. Ezzel fejezzük ki az érzelmeinket, jó kívánságainkat. És ettől lesz igazán alkalomhoz illő, személyes ajándék.

6. Hogy küldjem el a képet, képeket?

A digitális fényképeket, vagy a beszkennelt papírképek digitális formátumát az email címünkre:tulipanmuhely@gmail.com – ra várjuk. Ha nincs módjuk a papírképét digitális formába alakítani, akkor postai úton elküldheti hozzánk ajánlott küldeményként. Cím: 1148. Budapest, Lengyel utca 16. IV. em. 25. A papírképét az elkészült ajándékkal épségben visszakapja.

7. Milyen technikával milyen anyagból készülnek az emléktárgyak?

Ajándékainkat antikolt fa alapanyagból készítjük kézi munkával. Erre az alapra ragasztjuk fel a megszerkesztett digitális képet, amit külön eljárással leantikolunk, hogy minél jobban harmonizáljon a fa alapanyaggal. A termékeinket selyemfényű lakkal óvjuk az uv sugárzástól és tesszük tisztíthatóvá. Ápolása bútortisztítóval ajánlott.

8. Mielőtt elkészül az emléktárgyam láthatom-e a képet, amit összeállítottak?

Minden esetben e-mailben elküldjük és leegyeztetjük az összeállítást, grafikát. Így mód van rá, hogy menet közben még alakítsunk az összeállításon.

9. Szállítás

Az ajándékainkat a Magyar Postával küldjük el, melynek az ára utánvételes csomagként: 1800 Ft.

10. Hogyan fizessek a megrendelésemért?

Termékeinket átvételkor, postai utánvétellel fizetheti.