Egyedi fényképes ajándékok saját idézettel, személyes üzenettel.

Képek kiválasztása az egyedi ajándékhoz

Minden elküldött képből megpróbáljuk a lehető legjobbat kihozni. Ha több személyt kell megjelenítenünk külön fényképekről, akkor célszerű úgy összeválogatni azokat, hogy a ruházatuk összhangba legyenek. Rosszul mutatna, ha egy bikinis hölgyet kellene egy öltönyös úr mellé tennünk. Az is előny, ha a személyeknek látható minden testrésze, amit szeretnénk, ha látszódna. Ha ez nincs meg akkor a képet úgy állítjuk össze, hogy egyes testrészek takarásba legyenek. Ezért sokszor el kell térnünk az egyéni elgondolásoktól és hagyatkozni a meglévő lehetőségre. Mód van rá, hogy a lemaradt részeket pótoljuk, ha ez nem nagymértékű. Ez fontos az egyedi ajándékunk elkészítésében, mert így alakítjuk ki a kép harmóniáját.

Fényképes grafika egyeztetés

Minden esetben, ha elkészítettük az egyedi ajándéka fénykép összeállítását, elküldjük Önnek egyeztetésre, véleményezésre. Ha szeretne változtatni azon, akkor természetesen elkövetünk mindent, hogy az elképzelését megtudjuk valósítani. Még ha ezt több egyeztetéssel, módosítással érjük is el.

Alpanyagok

Kézműves ajándéktárgyaink borovi fenyő és hársfa alapúak. A természetes fa ami biztosítja az ajándék melegségét. A fa antikolása megnyitja a lelkünk kapuit és engedi be a fényképes összeállítás által kifejezett érzelmeket. A dobozainkon a kézi zsanérozás megint csak a megjelenést és a hangulatot hozza harmóniába. Az egyedi összeállítást egy külön erre az antikolásra alkalmas papírra nyomtatjuk. A végső kezelést vizes alapú selyem lakkal fejezzük be ami biztosítja az ajándékaink tartósságát, tisztítását.

Rendelés lemondása

Egyedi ajándékainkat nem minden áron a haszon és az ellenszolgálata vezérli, így bármikor vissza lehet mondani a megrendelést anélkül, hogy bármi kötelezettség lenne. Ha a külön önnek készített fényképes ajándék tervezete nem tetszik és nem lát rá módot, hogy javítani tudjunk, akkor indoklás nélkül el lehet állni a rendeléstől.

Garancia

Ha az egyedi ajándék kézbevétele után úgy gondolja, hogy nem erre számított és nincs megelégedve akkor természetesen visszatérítjük a költségeit. Ha sérül időközben, évek alatt az ajándéktárgy akkor segítünk azt helyre hozni tanácsadással, vagy akár ha visszaküldik a terméket akkor újból ráhelyezzük a képet minimális ellenszolgáltatásért.

Szállítás

Egyedi ajándékainkat a Magyar Postával küldjük el Önhöz utánvételes csomagként. Ebben az esetben nem kell egyeztetni a futárszolgálattal az otthonlét miatt, mert ha nem tudja a megrendelő napközben biztosítani az átvételt, akkor átveheti a postahivatalban. 1-2 napos határidős szállítással biztosítjuk az ajándéka kézbevételét a termék elkészülése után.