Egyedi fényképes ajándékok saját idézettel, személyes üzenettel.

Mitől válnak személyessé ajándéktárgyaink

Az ajándékaink elkészítését a kihívás, alkotás vágy és a szeretet kifejezése vezérli. Az elküldött képeket feldolgozzuk, hogy minél kifejezőbb legyen és harmonikusabb a fa alapanyaggal. A képeket nem helyezzük el az emléktáblára, dobozra, órára úgy, hogy ne tisztázzuk le, vágjuk körbe, illesszük össze azokat. Több képből is összeállítjuk az emlékképet úgy mintha egy képen szerepeltek volna a személyek. Szöveget, idézetet írunk a képhez, hogy minél kifejezőbb legyen az ajándék. Képzeljünk el egy némafilmet, felirat nélkül, amikor egy szerelmes pár vall szerelmet egymásnak és csak a képet látjuk, ahogy tátognak. Vagy ha halljuk is ezeket a sorokat. Az ajándékainkat antikoljuk, koptatjuk, régiesítjük. Ezzel egy olyan hangulatot biztosítunk, ami egy bensőséges hangulatot teremt és megnyitja a kapukat a szív felé. Sok dicséretet, elismerést kapunk, pedig mi csak egy harmóniát sugárzó emléktárgyat készítünk, amihez Önök adják a szeretetüket. Ezért olyan sikeresek, könnycsalogató az ajándékaink. Sokszor még a férfiak is elérzékenyülnek. Ajándékaink egy érzelmi töltet, ami a képek, idézetek hangulata által kifejezett szeretet. A rohanó elanyagiasodott világunkban egy kis sziget ahol önmagunk lehetünk.

Idézet, szöveg fontossága

Az idézetekkel fejezhetjük ki az érzelmeinket az ajándékozott felé. Az egyedi személyes ajándékainknál ez indítja meg igazából a könnycsatornákat. Az ajándékozás előtt kiválaszthatjuk azt a szöveget, idézetet, ami a legjobban kifejezi az érzelmeinket, mondanivalónkat a szeretteink felé. Van úgy, hogy mások már megfogalmazták azt a lelki állapotot, amit mi nehezen öntünk szavakba. Idézetetek az alábbi aloldalunkon talál!
Idézetek hogy igazán személyes ajándékkal lepje meg szeretteit

Személyes ajándék kiválasztása

Ügyeljünk arra, hogy az ajándékozottnak mennyi hely áll rendelkezésére, hogy van e mód egy fényképes órát vagy egy táblaképet elhelyezni a falon. Ha nincs, akkor ne válasszunk olyan ajándékot, ami nagy helyet foglalna és inkább a polcra, asztalra helyezhető kisebb fényképes dobozt vagy táblaképet válasszunk. Ha szeretne még valamilyen kisebb emléktárgyat is ajándékozni, akkor jó választás egy kis fadoboz, ami egyszerre egy tároló doboz, egy szép hangulatos csomagolás és nem utolsó sorban egy lehetőség, hogy az érzelmeinket kifejezzük a fényképes részen elhelyezett idézettel. Választhatunk egy fényképes órát is ha azt szeretnénk, hogy szem előtt legyen az egyedi ajándékunk, ami egy értéket, érzelmi kötődést fejez ki minden rápillantással.