Fali téka kis rekesszel
Nyitható fali téka
Házi áldásos fali szekrény
Fali téka hátulról
Mini szekrény házi áldással
27.500 Ft
egyedi ajándék megrendelése
  • Termékleírás
  • Hogyan rendeljek
  • Látványterv
  • Információk

Termékleírás

Kézműves faragott szekrény, házi áldással. Az ajándéktárgy rendelhető egyedi fényképpel is. Igény szerint pálinkás üveggel és 2db címeres pohárral.

Adatok

Termékkód:TK05
Méret: 30 x 37 x 10 cm

Hogyan rendeljek

Az alábbi gombra kattintva tölheti ki a megrendelőlapot:
egyedi ajándék megrendelése
A *-al jelölt mezőket kötelező kitöltenie.

Rendelését email-ben is elküldheti a tulipanmuhely@gmail.com címre! Kérjük az email-ben szerepeljenek az alábbi információk:

  • A megrendelt termék kódja. (Ennek a terméknek a kódja: TK05)
  • Az ajándékhoz tartozó az idézet.
  • Mikorra szeretné megkapni az ajándékot.
  • Az ön telefonszáma. (A megadott telefonszámra ertesítést kap a csomag érkezéséről)
  • A postázási cím és az esetleg számlázási cím. (ha eltér a szállítási címtől)
  • Csatolja a levélhez a kiválasztott képet, képeit.

Ha ezt a levelet megkaptuk azt visszaigazoljuk és elkészítjük a látványtervet, amit elküldünk Önnek egyeztetésre. Ha leegyeztettük, akkor elkészítjük az ajándékát és postázzuk a megadott címre utánvételes csomagként. Ha banki utalással szeretne fizetni, kérem írja meg.

Rendelését januártól tudom teljesíteni. Szíves megértését köszönöm!

Grafika egyeztetés

Minden esetben, ha elkészítettük az egyedi ajándéka fénykép összeállítását, elküldjük Önnek egyeztetésre, véleményezésre. Ha szeretne változtatni azon, akkor természetesen elkövetünk mindent, hogy az elképzelését megtudjuk valósítani. Még ha ezt több egyeztetéssel, módosítással érjük is el. Ha a külön önnek készített fényképes ajándék tervezete nem tetszik és nem lát rá módot, hogy javítani tudjunk, akkor indoklás nélkül el lehet állni a rendeléstől.

Szállítás

Egyedi ajándékainkat a Magyar Postával küldjük el Önhöz utánvételes csomagként. Ebben az esetben nem kell egyeztetni a futárszolgálattal az otthonlét miatt, mert ha nem tudja a megrendelő napközben biztosítani az átvételt, akkor átveheti a postahivatalban.

Az 1-2 napos utánvételes szállítás díja: 1800 Ft

Garancia

Ha az egyedi ajándék kézbevétele után úgy gondolja, hogy nem erre számított és nincs megelégedve akkor természetesen visszatérítjük a költségeit. Ha sérül időközben, évek alatt az ajándéktárgy akkor segítünk azt helyre hozni tanácsadással, vagy akár ha visszaküldik a terméket akkor újból ráhelyezzük a képet minimális ellenszolgáltatásért.

Elkészítési idő

Akár 1-2 nap alatt is elkészülhet sürgős esetben, ha a többi rendelésünk engedi. A grafikai egyeztetések miatt inkább 7-10 nap a kényelmes elkészítési idő

Kép választás

Minden elküldött képből megpróbáljuk a lehető legjobbat kihozni. Ha több személyt kell megjelenítenünk külön fényképekről, akkor célszerű úgy összeválogatni azokat, hogy a ruházatuk összhangba legyenek. Az is előny, ha a személyeknek látható minden testrésze, amit szeretnénk, hogy látszódna. Ha ez nincs meg, akkor a képet úgy állítjuk össze, hogy egyes testrészek takarásba legyenek. Mód van rá, hogy a lemaradt részeket pótoljuk, ha ez nem nagymértékű. Ez fontos az egyedi ajándékunk elkészítésében, mert így alakítjuk ki a kép harmóniáját.

Alapanyag

Kézműves ajándéktárgyaink borovi fenyő és hársfa alapúak. A természetes fa ami biztosítja az ajándék melegségét. A fa antikolása megnyitja a lelkünk kapuit és engedi be a fényképes összeállítás által kifejezett érzelmeket. A dobozainkon a kézi zsanérozás megint csak a megjelenést és a hangulatot hozza harmóniába. Az egyedi összeállítást egy külön erre az antikolásra alkalmas papírra nyomtatjuk. A végső kezelést vizes alapú selyem lakkal fejezzük be ami biztosítja az ajándékaink tartósságát, tisztíthatóságát.

Termékleírás

Kézműves faragott szekrény, házi áldással. Az ajándéktárgy rendelhető egyedi fényképpel is. Igény szerint pálinkás üveggel és 2db címeres pohárral.

Adatok

Termékkód: TK05
Méret: 30 x 37 x 10 cm
egyedi ajándékok Tulipán műhely megrendelőlap
Miért kérjük? Ha a rendelésével kapcsolatosan gyorsan egyeztetni kell valamit. Továbbá a megadott telefonszámra ertesítést kap a csomag érkezéséről.
A * -al jelölt mezők kitöltése kötelező!
Képek feltöltése
Húzza ide a képeket..
vagy kattintson az alábbi gombra a feltöltéshez
Termék ára: 15.900 Ft
Postaköltség: 1.800 Ft
Összesen: 17.700 Ft