Karácsonyi fakönyv behajtvaFényképes fakönyv idézettel

Karácsonyfás fakönyv

Termék kód: K04 Méretek: 8 x 11.5 cm

Termék leírás:

Több képből is összeállított fényképpel és idézettel készítjük el a kis könyvet.
  • Hogyan rendelhetek? Küldje el emailben, melyik kódszámú fényképes ajándékot választotta, hogy milyen ünnepre szeretné az ajándékot, és hogy mikorra szeretné megkapni azt. Csatolja a levélhez a kiválasztott képeit és írja meg ha van elképzelése a képek összeállításáról.
  • Mennyi idő alatt készül el az ajándékom? Akár 1-2 nap alatt is elkészülhet sürgős esetben, ha a többi rendelésünk engedi. A grafikai egyeztetések miatt inkább 7-10 nap a kényelmes elkészítési idő.
  • Milyen képet válasszak? Minden elküldött képből megpróbáljuk a lehető legjobbat kihozni. Ha több személyt kell megjelenítenünk külön fényképekről, akkor célszerű úgy összeválogatni azokat, hogy a ruházatuk összhangba legyenek. Rosszul mutatna, ha egy bikinis hölgyet kellene egy öltönyös úr mellé tennünk. Az is előny, ha a személyeknek látható minden testrésze, amit szeretnénk, ha látszódna. Ha ez nincs meg akkor a képet úgy állítjuk össze, hogy egyes testrészek takarásba legyenek. Ezért sokszor el kell térnünk az egyéni elgondolásoktól és hagyatkozni a meglévő lehetőségre. Mód van rá, hogy a lemaradt részeket pótoljuk, ha ez nem nagymértékű. Ez fontos az egyedi ajándékunk elkészítésében, mert így alakítjuk ki a kép harmóniáját
  • Fényképes grafika egyeztetés Minden esetben, ha elkészítettük az egyedi ajándéka fénykép összeállítását, elküldjük Önnek egyeztetésre, véleményezésre. Ha szeretne változtatni azon, akkor természetesen elkövetünk mindent, hogy az elképzelését megtudjuk valósítani. Még ha ezt több egyeztetéssel, módosítással érjük is el. Ha a külön önnek készített fényképes ajándék tervezete nem tetszik és nem lát rá módot, hogy javítani tudjunk, akkor indoklás nélkül el lehet állni a rendeléstől.
  • Alpanyagok Kézműves ajándéktárgyaink borovi fenyő és hársfa alapúak. A természetes fa ami biztosítja az ajándék melegségét. A fa antikolása megnyitja a lelkünk kapuit és engedi be a fényképes összeállítás által kifejezett érzelmeket. A dobozainkon a kézi zsanérozás megint csak a megjelenést és a hangulatot hozza harmóniába. Az egyedi összeállítást egy külön erre az antikolásra alkalmas papírra nyomtatjuk. A végső kezelést vizes alapú selyem lakkal fejezzük be ami biztosítja az ajándékaink tartósságát, tisztítását.
  • Szállítás Egyedi ajándékainkat a Magyar Postával küldjük el Önhöz utánvételes csomagként. Ebben az esetben nem kell egyeztetni a futárszolgálattal az otthonlét miatt, mert ha nem tudja a megrendelő napközben biztosítani az átvételt, akkor átveheti a postahivatalban. 1-2 napos határidős szállítással biztosítjuk az ajándéka kézbevételét a termék elkészülése után.
  • Garancia Ha az egyedi ajándék kézbevétele után úgy gondolja, hogy nem erre számított és nincs megelégedve akkor természetesen visszatérítjük a költségeit. Ha sérül időközben, évek alatt az ajándéktárgy akkor segítünk azt helyre hozni tanácsadással, vagy akár ha visszaküldik a terméket akkor újból ráhelyezzük a képet minimális ellenszolgáltatásért.
6.900 Ft (Posta költség +1800 Ft)