Egyedi fényképes ajándékok saját idézettel, személyes üzenettel.

A nászajándék kiválasztása rengeteg fejtörést okozni. Még akkor is problémát tud jelenteni a legjobb ötletek összegyűjtése, majd azok közül a befutó kiválasztása, ha évek óta ismerjük a pár mindkét tagját.

Egy antik hatású fényképes falióra szép ajándék esküvőre. Először persze célszerű végiggondolni, hogy a fiatalok leendő, vagy már meglévő lakása a stílus tekintetében mennyire lesz megengedő egy ilyen klasszikusan elegáns óra befogadására, bár jegyezzük meg: ahol szeretik a fát, s a bútorok meghatározó része fából készült, ott biztosan jól mutat majd a falon az óra, s nászajándékunk nem végzi majd a padláson. Ez utóbbitól egyébként sem kell tartani.

Azért gyártunk egyedi, kézzel készült ajándéktárgyakat, mert jól tudjuk, hogy azokat egyediségük révén a legtöbben nagyon szeretik, s szívesen élnek velük együtt otthonukban.

A lényeg tehát a részletekben lakozik. Egy túlzsúfolt saroknál többet mond egy szép, fából készült, mesterien megmunkált fali dísz, amiképpen egy újabb étkészletnél sokkal jobban eső ajándék lehet egy finom fa dísztárgy, ha az magában rejti az ajándékozó tiszteletét, megbecsülését, s a megajándékozottak szeretetét, úgy egymás, mint a barátaik felé.